Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

18 Mart 2013 Pazartesi

TÜRKİYE'DEKİ BİTKİLER 6 MİLYAR İNSANA YETER

Yrd. Doç. Dr. Ömer Coşkun

 Bitkiler üzerine yaptığı çalışmalar ile kendisini tüm Türkiye’ye kanıtlamış olan Dr. Ömer Coşkun bitkiler hakkında önemli bilgiler verdi. Ayrıca Türkiye’deki işsizlik sorunlarına da kısaca değinen Coşkun, “Bitkilerin Âdem ile Havva’dan bu yana dünya üzerinde vardır. O dönemlerden bu yana da birçok hastalıklar bu bitkilerle tedavi edilmiştir.” Diyerek devam etti:



Dr. Ömer Coşkun; “Türkiye’nin her yerine yetebilecek kadar bitkiler zaten Allah tarafından yaratılmış. Bugün Adana’da, bugün ülkenin dört bir yanında 6 milyar dünyalıya yetecek kadar bitki var. Anadolu’da da ne yiğitler var şuanda ama bir kısmı kahve köşelerinde sürünüyor. Vallahi ben üzülüyorum bu duruma. Ayrıca yurdumuzda engelli, ayağa kalkacak durumu olmayan vatandaşlarımız da mevcut. Bu ülkede kimin dili dönüyorsa diliyle, kimin gözü görüyorsa gözüyle, kimin bedeni yetiyorsa bedeniyle iş yapmalıdır. Bu ülke dünyanın bir numarası olmaya aday. Hz. Peygamber döneminde henüz daha 40 kişi olmuşlar, Hazreti Ömer ile birlikte 40 kişi. Koca bir dünya ya puta tapıyor ya ateşe tapıyor ya da başka şeyler peşinde. Hazreti Ömer buyuruyor ki; ya Resulullah. Gidelim Kabe’yi tavaf edelim. İlk defa Müslümanlar çıkıyor tavaf ediyorlar biz varız diyorlar. Bitkiler Adem A.S yaratıldığından beri insan oğlu için en büyük gıda kaynağı. Bunu yaratan Allahtır. Allah buyuruyor ki; hastalandığımda bana şifayı veren o.”

Doktor Ömer Coşkun’dan Tüm Engellilere Davet
Türkiye’nin İlk ve Tek Herbalist Akademisyen Doktoru Yrd. Doç Dr. Ömer Coşkun ayrıca tüm engelli vatandaşlarımıza çağrıda bulundu. DR TV ekranlarında kendisinin bizzat hazırlayıp sunduğu televizyon programında engelli vatandaşlarımıza yardım eli uzatacağını açıkladı.


Yrd. Doç. Dr. Ömer Coşkun; “Bizler burada engelli kardeşlerimizle şunu sunuyoruz; iş benden, finans benden, maaş benden, özlük hakları benden… Ben Türkiye’de ki tüm engellileri merkezimize davet ediyorum. İllaki ayağı ile değil mail ile, telefon ile bu işe başlayabilirler. Bizimle irtibata geçmeleri yeterli.” diyerek Türkiye’deki tüm engelli dostlarımıza iş kapısı açmak için ilk adımı atmış bulunuyor. Bakın dünyanın en büyük sistemlerinden biri Network Marketing’dir. Yani insanlar oturduğu yerde, yattığı yerde bu bitkileri alıp satabilir. Örnek veriyor bir bitkinin fiyatı 1 lira. Buradan 50 kuruşa alır biraz gayret eder 1 TL’ye satar. Ay başında banka hesabında da parasını görür. Ekmek parası olur. Ufak tefek ihtiyaçlarını karşılayabilirler.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder