Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

14 Mart 2013 Perşembe

GÖĞÜS KANSERİ HASTALIĞI VE RİSK FAKTÖRLERİ


Yrd. Doç. Dr. Ömer Coşkun göğüs kanseri hakkında bilgiler verdi ve tüm kadınları uyardı.


Yrd. Doç. Dr. Ömer Coşkun; “Meme kanser her 8 kadında birinde görülüyor ve tedbir almak gerekiyor. Bir gün kapını aniden meme kanseri çalabilir. O yüzden bu kanser aman dikkat diyoruz. Aslanpençesinden, zerdeçala kadar kanserden koruyucu bitkiler var. Bunları mutlaka kullanın. Peki, meme kanserine yol açan risk faktörleri nelerdir? Çocuk olmaması, yani bir kadının evlenmemesi, evlendiği halde çocuğu olmamasıdır. Yani, kadının çocuk emzirmemesi meme kanseri için risk faktörüdür. Kadınlar tavsiyem evlenin, çocuk sahibi olun ve emzirin. Ayrıca obezite, yani şişmanlık da meme kanseri için risk faktörüdür. Egzersiz yapmamak, alkol almak, hormon tedavisi de risk faktörleri arasındadır. Kısaca ve kolay anlatımla, memede ele gelen bir şişlik varsa hemen doktora başvurmanızı tavsiye ederim.”

Göğüs Kanseri’nin Çözümü İse Şifalı Bitkiler!
Yrd. Doç. Dr. Ömer Coşkun göğüs kanserine çare olabilecek şifalı bitkilerden bahsetti. Göğüs kanseri hastalığında ve bu hastalıktan ötürü oluşan rahatsızlıklarda herkesin rahatlıkla kullanabileceği bitkilerin altını çizdi.

Yrd. Doç. Dr. Ömer Coşkun ;” kanserli insanlarda en önemli sıkıntılardan biri enfeksiyondur, diğeri ise iltihaptır. Bir kanser bitkilerle yok edilebilir ama bu sırada hasta hayatını kaybetmesin diye enfeksiyona ve kanamalara karşı bitkiler kullanması gerekir.

Civanperçemi ve çobançantası bitkisi kanamayı önler. Civanperçemi, yumurtalıkta oluşan kisti küçültüp normale döndürmede faydalıdır. Adet düzensizliğini yok eder.


Ruşeyin, bir ton buğdaydan 1 kilo elde edilen, 2008 yılında dünya kanser kongresinin 1 numaralı gündemi olan bir bitki. Hala bugün onkologlar yazmıyorsa, kanserle uğraşan doktorlar bunu bilmiyorsa, bu benim kusurum değil. Açık ve net söylüyorum.

Çörek otu, ölümden başka her şeye deva, kanserin yok edicisi, Evet, kanseri yok ediyor. Ben bugüne kadar yüzlerce bilimsel çalışma yaptım, bunları boşuna yapmadım, insanlık için yaptım ve bir milyonu aşkın insana bu bitkileri tavsiye ettim.

Yoğurt otu, lenf bezlerinde bir sıkıntı varsa eğer yoğurt otu kullanılmalıdır. Yoğurt otu, lenf bezlerini temizleyecek olan önemli bir bitkidir. Halk arasında yapışkan otu da derler. Yoğurt otu boynunuzu, akciğerlerin çevresini, koltuk altını tertemiz yapar. Elektrikli süpürgeyle süpürülmüş gibi her tarafı pırıl pırıl yapar. Kırkkilit otu metastazda çok başarılıdır. Kanserin yayılmasını engeller.


Safran; kanserde en önemli bitkilerden biridir. Safran günde 1 gramı aşmamak şartıyla, kullanıldığında meme kanserinde tarihin gördüğü en önemli başarıyı elde etmenizi sağlar.İsteyen getirir laboratuarda dener. Bakalım ben doğru mu söylüyorum yoksa yanlış mı? diyoruz. Peki meme kanseri metastaz yaptığında ne olacak? Özellikle lenf sisteminin temizlenmesi gerekiyor. Şekilde görüldüğü gibi, memede maalesef bu şekilde 5 cm kanser var. Meme yüzeyinde portakal kabuğu görünümü ciddi bir risk. Hemen doktora gidin. Bu portakal kabuğu görünümü, meme kanseri işareti olabilir, diyoruz. Meme kanserinde bu şekilde ciltte aşırı değişiklikler olabiliyor. Özel yöntemlerle meme kanseri teşhis edilebiliyor. Tabi ki akciğerde de görülebiliyor. Akciğere yayılabiliyor. Akciğerde görülmesi sıkıntılı iş."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder