Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

7 Mart 2013 Perşembe

DİYABETE İYİ GELEN BİTKİLER


Dr. Ömer Coşkun tüm şeker hastalarını ilgilendirecek çok önemli açıklamalarda bulundu. Dünyadaki modern tıpta diyabet hastalığının çaresi olmadığını belirten Coşkun, şeker hastalığını şifalı bitkilerle silebilirsiniz dedi.

Dr. Ömer Coşkun; “İnsanlar neden şeker hastası olur? Tabi ki krom eksikliği yüzünden şeker hastası oluyorlar. Bugüne kadar en az 100.000 şeker hastası önüme geldi. Bu insanların ortak derdi; ağız kuruluğu, çok su içme, çok idrara çıkma, bazen çok yemek yeme, bazen bulantı, bazen geçmeyen ishal, bazen damar tıkanıklarından dolayı, bazense yürüme zorluğundan bacaklarda kramplara kadar, sinirlerdeki yıpranma nedeniyle ayak uyuşukluğuna kadar birçok belirtiyle insanlar bize başvurdu. Biz onlara ne önerdik? İlk olarak tarçın. Yıllardır kendimi paralıyorum, tarçın tarçın diye. Bu kabuklu tarçını bütün şeker hastaları kullanmalı. Çünkü bu kabuğun içinde özellikle krom var, kromiumpikolinat; yani kan şekerini dengeleyen bir madde var. Pankreastan ensülin üretilirken mutlaka kroma ihtiyaç vardır. Tarçın bize bunu doğal yoldan sunuyor. Ama biz tarçını eskiden zannediyorduk ki sadece sütlacın, aşurenin üstüne konur. Böyle alınır oda çok düşük bir miktar, yani şöyle azcık üstünde gezdirirler tarçını, o tarçın yeterli değildir. 3 gr. boru tarçın günde alındığında ve 21 gün devam ettirildiğinde yapılan bilimsel çalışmalar kan şekerinin düştüğünü, dengelendiğini gösteriyor” dedi ve ekledi:

Dr. Ömer Coşkun; “bunun dışında mutlaka alınması gereken bodur otu gibi bitkiler de var. Bunlar ne yapıyor? Pankreasın çalışmasına yardımcı oluyor. Hücrelerini yeniliyor. Kısaca; ben en basitinden boru tarçın diyorum. Çayınıza boru tarçını koyun, hatta çorbanın içine bile koyabilirsiniz. Bir tatlı kaşığı tarçın yeterlidir. Bu muhteşemdir. Çörek otu onlarca uluslararası çalışmamda gösterdim, çörek otu pankreası yeniliyor. Dünyada ilk defa pankreasın çörek otuyla yenilendiğini biz gösterdik. Şeker hastaları tüm bu bitkileri dediğim şekilde kullanırlarsa kendilerindeki değişmeyi fark edeceklerdir.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder