Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

19 Mart 2013 Salı

DÜNYANIN EN FAYDALI BİTKİSİ


Yrd. Doç Dr. Ömer Coşkun hastalıklar ve hastalıklardan kurtulmak adına önemli açıklamalarda bulundu. Kendisinin bizzat hazırlayıp sunduğu Hastaların Dilinden programında çörek otunun önemini bir kez daha belirtti.
Çörek Otu

Yrd. Doç. Dr. Ömer Coşkun; “ Çörek otunu ben 25 yıl araştırdım. Ömrümün çeyrek asrını çörekotuna verdim. Ve ulaştım ki; çörekotunun hiçbir yan etkisi yok. Bu bitkiyi bir yaşındaki çocukta kullanabilir, yüz yaşındaki bir insan da gönül rahatlığıyla kullanabilir. Yeter ki çörekotunu kullanmayı bilelim. ” dedi.

Çörekotunun nasıl kullanacağına dair küçük bir örnekle anlatan Dr. Ömer Coşkun; “Çörekotu eğer kilo alma amacıyla kullanılacaksa tatlı niyetine yenmelidir. Çörekotu pekmezle veya balla karıştırılarak kilo alınabilir. Fakat burada dikkat edilmesi gerek çörökotunun nasıl kullanılacağıdır. Diyelim ki kişi 70 kilo. Bu kişi günde bir tatlı kaşığı çörekotunu bal veya pekmezle karıştırarak kilo alabilir. Veya kişi 50 kilo ise bir çay kaşığı çörekotunun aynı şekilde bal veya pekmezle karıştırarak kilo alabilir.”

Ayrıca Yrd. Doç. Dr. Ömer Coşkun çörekotunun dünya üzerinde her derde deva tek bitki olduğunu vurgulayarak, peygamber efendimiz’den (SAV) alıntı yaptı. “Şu kara ot, şu çörek otu, ölümden gayri her şeye devadır. Diye buyurmuştur peygamber (SAV) efendimiz.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder