Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

30 Mart 2013 Cumartesi

BEYİN TÜMÖRLERİ BİTKİLERLE YOK EDİLEBİLİR


Yrd. Doç. Dr. Ömer Coşkun; “tümör dendiğinde, anatomik ve klinik açıdan kafatası boşluğunun içinde gelişen beyne dışarıdan baskı uygula­yan bütün kütleler anlaşılmaktadır. Kafaiçi tümörleri sinir dokusunun kendi unsurlarından ve bu doku dışın­daki unsurlardan kaynaklanabilir. Sinir dokusundan kaynaklanan tümörler, hücre tipine ve olgunluk de­recesine göre büyük bir çeşitlilik göste­rir.

Beyin Tümörlerinin görülme sıklığı 100 bin kişide 4 ile 6 arasında değişmektedir.. Kansere bağlı ölümlerin yüzde 2,7’si beyin tümörlerinin sonucudur. Ölüm endeksi ise her 100 bin kişide, erkeklerde 4, kadınlarda ise 3′tür. Beyin tü­mörleri çocukluk çağında kan kanser­leri ve kötü huylu lenfomlardan sonra en sık görülen tümör grubunu oluştu­rur; bu yaşlarda rastlanan kötü huylu tümörlerin yüzde 20-25′i beyin tümör­leridir. Peki, beyin tümörlerinin nedenleri nelerdir? Travma, virüs, ailevi yatkınlık gibi et­menleri ortaya çıkarmaya yönelik çalış­malar varsa da, bu tümörlerin kökeni halen daha bilinmemektedir. Bazı tümörler belirgin bir biçimde “embriyonal” ve “doğumsaldır.” Bazıları ise yaşamın ile­ri evrelerinde ortaya çıkar.
Beyin tümörünün genel belirtileri ise; baş ağrısı, kusma, papilla stazı, nabız seyrekleşmesi, baş dönemsi, zihinsel uyuşukluk, odaksal ve yerel belirtiler, arka çukur sendromu diye genel bir şekilde sınıflandırabiliriz. Burada önemli olan tümörleri nasıl yok edebileceğimiz.

Modern tıp açısından beyin tümörleri zor tedavi edilebilen veya tedavisi imkânsız bir hastalık olarak nitelendirilir. Fakat Beyin tümörü fitoterapi ile tedavi edilebilir veya tedavi süreci hızlandırılabilir. Bu derin acıları insanlar yaşamak zorunda değil ki. Ağacın tepesindeki ökse otu beyin tümörünü yok eden yegâne bitkilerdendir. Ben bunu yaklaşık 26 yıldır araştırıyorum, 26 yıldır tıp mesleğinin içindeyim. Çeyrek asrı aşan bir tecrübeyle konuşuyorum ki beyin tümörü kesinlikle tedavi edilebilir. Yazık değil mi insanlar canına kastediyor, bunalıma giriyor. Beyin tümörlerinden kurtulmak için kullanacağınız bir ikinci bitkimiz ise nar suyudur. Ayrıca havuç suyu, zencefil ve greyfurt suyu da tümör oluşumundan korunmamızı sağlayan önemli bitkilerdendir.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder