Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

4 Nisan 2013 Perşembe

KISIRLIĞA DOĞAL ÇÖZÜM BULUNDU


Yrd. Doç. Dr. Ömer Coşkun; “Kısırlık mevzusu çok önemli bir mevzu. Peki şişmanlık kısırlık sebebi olabilir mi? Evet olabilir, şişmanlıkta bir takım hormonlar yağ dokusu içinde kalabiliyor, hapsolabiliyor, maalesef bu da kısırlığa sebep olabiliyor. Hareketli olmak gerekiyor. Şişmanlığın önündeki engellerden biri hareket. En az 25-30 dakika orta seviyede yapılan yürüyüş, şişmanlığa engel olur. Bunun dışında yemeği yavaş yemek, yani arkandan atlı kovalar gibi yemek yersen bu kilo yapabilir. Yemekte bir dilim ekmek yerine yarım ceviz tercih edilebilir. Bu da şişmanlığın önünde bir engel. “ dedi. 

Kısırlığın En Önemli Sebebi ‘Damar Tıkanıklığı’
“Ayrıca, damar tıkanıklığı da kısırlık sebebidir. Kısırlıkta damar açılması çok önemli. Testislere giden damarlar tıkandığı zaman sperm üretilmiyor veya spermin hareketi yavaş oluyor. Tabi bu harekete elkarnitin gibi maddeler katkıda bulunuyor. Şifalı bitkiler kısırlık olayını ortadan kaldırabiliyor.”

“Her aile çocuk sahibi olmak ister, evlilik çocukla meyve vermelidir. Allahu Teala yüce kitabında ‘kimine kız verdik, kimine erkek verdik, kimine de vermedik’ buyurur. Tabi ki olayın kader boyutu çok derindir. Fakat Allahu Teala kısırlığa engel, kısırlık tedavisi için destek olabilecek harika bitkiler yaratmıştır. Bu bitkiler Allah yapısıdır. Örneğin çoban çökerten bitkisi damar açıcı özelliktedir. Çoban çökerten bitkisi damar duvarında biriken kalsiyum, atherom plakları gibi birçok maddeyi süpürür, temizler. Böylece testislere, yumurtalıklara giden kan akımı normale gelir ve kısırlık ortadan kalkar. “ dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder