Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

20 Nisan 2013 Cumartesi

Chedjou'dan Aslan'a Mesaj


Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen Lille'in yıldız stoper’i Aurelien Chedjou: “Türkiye'ye gelebilirim” diyerek Sarı-Kırmızılı ekibe yeşil ışık yaktı.

Stoper arayışları içinde olan Galatasaray’ın listesinde olduğu öne sürülen Aurelien Chedjou, önemli açıklamalar yaptı. Lille forması giyen Kamerunlu yıldız, önümüzdeki sezon başka bir takımda forma giymek istediğini açıkladı. Lille’de şampiyonluk da yaşamış olan Chedjou: “Eğer Lille’den ayrılırsam şampiyonluk yaşayabilecek, önemli bir takıma gitmek isterim. Almanya, İspanya, İngiltere veya Türkiye’ye gidebilirim. Şimdilik her teklife açığım. Fakat benim için önemli olan konu, ailemin iyi şartlarda yaşayacak olması. Taraftarlara çok bağlıyım ve onların hiçbirisine saygısızlık yapmak istemem. Bu nedenle transferim sessiz gerçekleşecek” diye konuştu.

Değeri 10 milyon Euro

Kamerunlu oyuncu Fenerbahçe forması giyen Sow’la çok iyi arkadaş olduğunu belirterek, kendisiyle sürekli olarak telefonda görüştüğünü ifade etti. Futbola Kamerun’da başlayan Chedjou, daha sonra Villarreal’de oynadı. Bir süre Fransa’da Pau, Auxerre ve Rouen takımlarında forma giydikten sonra Lille’in B takımına 200 bin Euro karşılığında transfer oldu. Fransa’nın en iyi stoperlerinden biri olarak gösterilen Chedjou’nun piyasa değeri ise 10 milyon Euro civarında.


kaynak: fanatik.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder